Aktualizálva: 2020.09.30.

Azoknak a jelentkezőknek, akik 2020.09.01. után vesznek/vettek részt kompetenciamérésen, a Programba vonási szerződések megkötésének határideje 2020. november 15.

Kérjük, hogy aki még nem tette meg, lépjen be a  https://vallalkozostart.hu/ oldalon lévő fiókjába, és a Fiók/Adatok-Képzések menüpont alatt tüntesse fel/aktualizálja a Programba vonási szerződés aláírásának tervezett dátumát.


Vállalkozó Start hírek_2020.08.27.

 Programba vonási szerződések:

Még mindig vannak a rendszerünkben olyanok, akik Programba vonható státusszal rendelkeznek. Kérjük, hogy aki még nem tette meg, lépjen be a  https://vallalkozostart.hu/ oldalon lévő fiókjába, és a Fiók/Adatok-Képzések menüpont alatt tüntesse fel/aktualizálja a Programba vonási szerződés aláírásának tervezett dátumát.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a Programba vonási szerződések megkötésének határideje 2020. szeptember 30!

Vegyék figyelembe azt is, hogy a Programba vonási szerződést az OFA Nonprofit Kft. ügyvezetőjének is alá kell írnia, ezért 2020. szeptember közepéig adják postára a szerződésüket!

Nyomatékosan felhívjuk figyelmét, hogy 2020. szeptember 30-át követően csak kivételes esetben, egyedi elbírálás alapján engedélyezhető a szerződéskötés. A kérelmet a vallalkozostart@ofa.hu címre nyújthatja be emailben.

 

Képzések:

A képzéseket folyamatosan indítjuk, értesítést viszont csak azoknak küldünk, akik programba vont státusszal rendelkeznek. A képzési helyek felajánlása a regisztráció sorrendjében történik.

A képzések lebonyolítása több hónapot vesz igénybe, ezért a jelentkezési időszak végén (január közepe-vége) regisztráltak képzésbe sorolása akár 2020. november-december hónapra is eshet!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

AKTUÁLIS Hírek - Közlemények, frissített TÁJÉKOZTATÓK - "Vállalkozó Start" Program

A támogatási kérelmek befogadása 2021.04.30-án lezárult!