Aktualizálva: 2020.09.21.

Tájékoztatjuk a 30 év alatti érdeklődőket, hogy jelentkezésük nem jelenti automatikus programba kerülésüket. Jelentkezőknek kompetenciamérésen kell részt venniük, amelyről emailben kapnak értesítést, addig tartaléklistára kerülnek. A tartaléklistáról nem tudjuk garantálni a programba kerülés lehetőségét.


Vállalkozó Start hírek-2020.08.31. 

Tájékoztatás a „Vállalkozó Start” Programba jelentkezés lehetőségének ismételt megnyitásáról a 18-30 év közötti fiatalok célcsoportja számára!

Az OFA Nonprofit Kft. „Vállalkozó Start” Programja 2020. szeptember 01-én 00:00­ órától újra fogadja azon jelentkezőket, akik 1990. október 01-jét követően születtek és vállalják a belépési feltételek teljesítését a programba vonási szerződés megkötéséig. A jelentkezés https://vallalkozostart.hu/  oldalon, online történik.

Az 1990. október 1-jét megelőzően születettek jelentkezését továbbra sem tudjuk fogadni, az általuk benyújtott  jelentkezések érvénytelenek.

A 30 év alattiak számára a jelentkezés ismételt megnyitását a korábbi fiatal jelentkezők nagyarányú visszalépése teszi indokolttá.

Felhívjuk a figyelmet, hogy nappali tagozatos tanulói jogviszonyban levőket, illetve szüneteltetett vállalkozással rendelkezőket nem tudunk programba vonni! 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

AKTUÁLIS Hírek - Közlemények, frissített TÁJÉKOZTATÓK - "Vállalkozó Start" Program

A támogatási kérelmek befogadása 2021.04.30-án lezárult!