Vállalkozó Start Hírek -2020.07.03



Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.07.01-től Nagy Ádám az OFA Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. A hírt itt olvashatják: https://ofa.hu/hu/news/-vezetovaltas-

Az ügyvezető igazgatóváltást a Programba vonási szerződés iratmintájában és az Adatkezelési tájékoztatóban is átvezettük, a https://vallalkozostart.hu/dokumentumok hivatkozás alatt találja a módosított dokumentumokat. Július elsejét követően csak az aktualizált  szerződésmintát tudjuk elfogadni!

A szerződéseket továbbra is postán várjuk, a beküldésre vonatkozó eljárás részletezését a https://vallalkozostart.hu/  oldal felső zöld sávjában található Tájékoztatók „Programba Vonási Szerződés aláírására vonatkozó eljárásrend 2020. július 1-től” bejegyzésben olvashatja.

 

A Programba vonható státuszúak részéről fontos információ számunkra, hogy, mikorra tervezik a Programba vonási szerződés megkötését.

Kérjük, hogy lépjen be a  https://vallalkozostart.hu/ oldalon lévő fiókjába, és a Fiók/Adatok-Képzések menüpont alatt tüntesse fel a Programba vonási szerződés aláírásának tervezett dátumát. A szerződéskötést 2020 szeptemberéig halaszthatja el, amennyiben ezt ilyen módon jelzi számunkra.

 

A Programba vont, illetve Programba vonható státuszúakat kérjük, hogy jelezzék felénk, hogy mikor tudnák legkorábban megkezdeni a képzést.

Amint korábban is hangsúlyoztuk, a képzésbe csatlakozás lehetőségét olyan sorrendben fogjuk felajánlani, amilyen sorrendben annak idején az online jelentkezési felületen regisztráltak a programra, tehát nem a kompetenciafelmérés, vagy a Programba vonási szerződés megkötésének időpontja számít. Arra viszont van lehetőség, hogy a képzésüket 2020 novemberéig bezárólag elhalasszák, amennyiben ezt jelzik számunkra.

Kérjük, hogy lépjen be a  https://vallalkozostart.hu/ oldalon lévő fiókjába, és a Fiók/Adatok-Képzések menüpont alatt töltse ki a Mikor tudná legkorábban megkezdeni a képzést? kérdésünkre vonatkozó dátumot!

Felhívjuk szíves figyelmüket arra is, hogy előfordulhat, hogy egyes képzési csoportokban a kezdés előtt néhány nappal üresedés van. Ilyenkor az idő rövidsége miatt a fent ismertetett sorrendtől eltérően az érvényes Programba vonási szerződéssel rendelkezőknek ajánljuk fel a helyet. Tanácsoljuk, hogy amennyiben nincs különösebb olyan tényező (pl. munkaviszony, táppénz, stb.) amely miatt szeretnék az aláírást későbbre halasztani, küldjék be mielőbb Programba vonási szerződésüket!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

AKTUÁLIS Hírek - Közlemények, frissített TÁJÉKOZTATÓK - "Vállalkozó Start" Program

A támogatási kérelmek befogadása 2021.04.30-án lezárult!