Vállalkozó Start Hírek -2020.06.04


Kedves Vállalkozójelöltek!

 Tájékoztatjuk Önöket, hogy jelenleg a „Vállalkozó Start” Program a kialakult járványügyi veszélyhelyzethez igazodva folytatódik.

 Amint korábban értesítettük Önöket, a képzések elindultak, egyelőre digitális képzésként, távoktatási formában. Jelenleg folynak az egyeztetések az ügyben, hogy a veszélyhelyzet után milyen módon folytatódhat az oktatás. A döntésről tájékoztatást fogunk adni.

 Számos kérdés érkezik ügyfélszolgálatunkra a képzésbe jelentkezés folyamatáról. Amint előző hírlevelünkben megírtuk,  a képzésekre a jelentkezés az online rendszerben történik és ütemezetten csak az tud időpontot foglalni, akinek státuszát Programba vont-ról Képzésre jelentkezhet-re átállítjuk. Erről automatikus értesítést küldünk mailben. 

Egyszerre annyi jelentkezőnek adunk lehetőséget, ahány hely aktuálisan meghirdetésre kerül (átlagosan 200 fő/hó).

Értelemszerűen több képzési csoport lesz, ezért az összes vállalkozójelölt képzésbe vonása több hónapot vesz igénybe. A képzésbe csatlakozás lehetőségét olyan sorrendben fogjuk felajánlani, amilyen sorrendben az online jelentkezési felületen regisztráltak a programra, tehát nem a kompetenciafelmérés, vagy a programba vonási szerződés megkötésének időpontja számít.

A lemorzsolódások, visszalépések és halasztott tanfolyamkezdések miatt arról tudunk információt adni, hogy melyik az a legkésőbbi hónap, amikor sorra kerülhet.

A képzések gyors, ütemezett elindítása érdekében a Programba vonható státusszal rendelkezők kezdjék el mielőbb a Programba vonási szerződésük beküldését. Vegyék figyelembe, hogy a megváltozott körülmények miatt az álláskeresői igazolások beszerzése időigényesebb lehet!

 

Tájékoztatjuk, hogy a https://vallalkozostart.hu/ oldalon a Hírek és Tájékoztatók menüpontokat folyamatosan aktualizáljuk. Kérjük, hogy kísérje figyelemmel!

 


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

AKTUÁLIS Hírek - Közlemények, frissített TÁJÉKOZTATÓK - "Vállalkozó Start" Program

Beszámolók benyújtási határideje 2021.02.28!

A támogatási kérelmek befogadása 2021.04.30-án lezárult!