Vállalkozó Start Hírek -2020.04.16.




Kedves Vállalkozójelöltek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vállalkozó Start Program a kialakult járványügyi vészhelyzet ellenére tervezetten folyik.

A kompetenciafelmérések online kerülnek megszervezésre és hamarosan lezárulnak. Kérünk minden olyan érdeklődőt, aki a tartaléklista képzése előtt (30 év felettiek esetében 2020. január 15-ig, 30 év alattiak esetében 2020. január 31-ig) jelentkezett online felületünkön, mielőbb foglaljon időpontot kompetenciamérésre, különben a programba kerülési lehetőségét átadjuk a tartaléklistán várakozóknak!

A szerződéskötések postai beküldése folyamatos, a https://vallalkozostart.hu/ oldalon a Tájékoztatók menüpontban olvashatják az erre vonatkozó eljárásrendet. Kérjük Önöket, hogy ügyeljenek rá, hogy nyomtatáskor megmaradjon az eredeti formátum, különös tekintettel az oldalszámozásra! A programba lépés feltételei változatlanok, így az álláskeresői státusz igazolásától eltekinteni nem tudunk. A hatósági igazolások beszerzése hosszadalmasabb lehet, de jelentős fennakadást nem tapasztaltunk. A foglalkoztatási osztálytól elektronikus aláírással, mailben kapott igazolás hiteles. A mailben, szkennelve megkapott igazolásokat is elfogadjuk. Kérjük, hogy nyomtatás után írják rá, hogy mailban érkezett és lássák el kézjegyükkel!

Az aláírt szerződések szkennelt példányát folyamatosan töltjük felhasználói fiókjukba, a dokumentumok között találják meg!

 A képzések megszervezéséről tájékoztatni fogjuk Önöket, szíves türelmüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy a https://vallalkozostart.hu/ oldalon a Hírek és Tájékoztatók menüpontokat folyamatosan aktualizáljuk. Kérjük, hogy kísérje figyelemmel!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

AKTUÁLIS Hírek - Közlemények, frissített TÁJÉKOZTATÓK - "Vállalkozó Start" Program

A támogatási kérelmek befogadása 2021.04.30-án lezárult!